• Vandaag voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Altijd 14 dagen bedenktijd

Verzenden & retourneren

Verzending:

Wij verzenden met POSTNL en DHL, de verzendkosten zijn binnen Nederland t/m 30 kilo 4,95 naar Belgie en Duitsland 7,95. Voor overige landen rekent de website automatische voor u uit. Bestellingen boven de 50 euro wordt gratis verzonden ook naar Belgie.

............................................................................................................................................

Transportschade

Allereerst is het belangrijk dat u een foto maakt van de schade en de originele verpakking waar het product in zat en ons direct doorstuurt via de mail of whatsapp.

...............................................................................................................................................

Retourneren

Retouradres

U kunt uw product(en) retour sturen naar:

Asat.nl
T.a.v. afdeling Retouren
Kapellerlaan 103
6045 AB ROERMOND

...............................................................................................................................................

Kosten bij retourneren

De kosten voor het terugsturen van een product zijn voor rekening van de klant, tenzij:

• Het een DOA product betreft
• Het een door ons verkeerd geleverd product is

Let op: alle retourzendingen dienen gefrankeerd te worden verzonden. In bovenstaande gevallen stort Asat.nl de verzendkosten naar u terug. Pakketten die niet gefrankeerd zijn, worden altijd door ons geweigerd. Bij DOA of een door ons verkeerd geleverd product krijgt u van ons een Retoursticker zodat u uw pakket kostenloos kunt retourneren (alleen in Nederland).

...............................................................................................................................................

U wilt iets terugsturen?

Via de Asat.nl webwinkel kunt u, zonder het persoonlijk advies van een verkoper, een product bij u thuis laten bezorgen of afhalen in de winkel. Daarom kunt u bij een aankoop op Asat.nl een product zonder opgave van reden binnen 14 dagen na levering nog retour melden. Nadat het product retour is gemeld, heeft u nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Een aankoop online noemen we ‘koop op afstand’. 

U kunt een bestelling via de website bekijken, om te beoordelen of het product aan uw verwachtingen voldoet. Als u vervolgens een product bestelt, maar deze voldoet niet aan uw wensen, dan heeft u 14 dagen de tijd om het product weer terug te sturen of in de Asat-winkel af te geven. U mag met het product hetzelfde doen als wanneer u iets in de winkel koopt. U mag het product uitproberen, maar niet echt in gebruik nemen.
 

  • Bekijk het product zoals u dat in de winkel zou kunnen doen
  • Haal het product gerust uit de verpakking en bekijk het
  • Haal het product netjes uit de doos, zodat de verpakking heel blijft


Een product retourneert u compleet, in nieuwstaat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Extra bijgekochte servicediensten zoals het voorprogrammeren van de software of bezorgdiensten die reeds zijn uitgevoerd bij het afleveren van het product, vallen niet onder het herroepingsrecht.

Een product voldoet niet (volledig) aan de retourvoorwaarden als:
 
  • Het product niet compleet is zoals geleverd in de doos
  • De verpakking of het product onnodig beschadigd is
  • Het product meer gebruikt is dan nodig was om het te kunnen beoordelen (bekijken of proberen).


Indien u meer hebt gedaan dan nodig was om het artikel te kunnen beoordelen zal Asat.nl een waardevermindering van het product bij u in rekening brengen en/of de kosten die nodig zijn om het product weer te kunnen verkopen. Hieronder valt ook het resetten van een tv ontvanger, het demonteren van een HDD die gemonteerd is. 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »